Kjells Bildemontering

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Kjells Bildemontering är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kjells Bildemontering är ett av dem. Statusen för Kjells Bildemontering är att Bolaget är aktivt.

Kjells Bildemontering är ett Enskild firma och skapades 1995-10-11. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Kjells Bildemontering ska trivas.

Kjells Bildemontering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bildemontering och skrotning av bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjells Bildemontering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Kjells Bildemontering och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Kjells Bildemontering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-13986.

.

De som är på något sätt har med Kjells Bildemontering är Andersson, Kjell Yngve Mikael som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kjells Bildemontering har 750211-XXXX som sitt organisationsnummer.