Chocolateri i Alingsås

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Chocolateri i Alingsås är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Chocolateri i Alingsås är ett av dem. Statusen för Chocolateri i Alingsås är att Bolaget är aktivt.

Chocolateri i Alingsås är ett Enskild firma och skapades 2004-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Chocolateri i Alingsås ska trivas.

Chocolateri i Alingsås är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av godis, choklad och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chocolateri i Alingsås är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Chocolateri i Alingsås och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Chocolateri i Alingsås så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-12052.

.

De som är på något sätt har med Chocolateri i Alingsås är A y Aleryani, Noha som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Chocolateri i Alingsås har 740329-XXXX som sitt organisationsnummer.