Keramiker Ellinor Claesson

Västra Götalands län

Information

Keramiker Ellinor Claesson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Keramiker Ellinor Claesson finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Keramiker Ellinor Claesson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Keramiker Ellinor Claesson har haft sedan 2000-07-19. Keramiker Ellinor Claesson har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Keramiker Ellinor Claesson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-41015.

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Keramiker Ellinor Claesson har idag 740222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Keramiker Ellinor Claesson

Tillverkning och försäljning av produkter och tjänster inom keramisk tillverkning. Tillverkar handgjord keramik i stengods. Kursverksamhet i nybörjarkeramik samt därmed förenlig verksamhet.

I Keramiker Ellinor Claesson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Maria Ellinor som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .