Industri & Maskinservice Tidaholm

Västra Götalands län

Information

730215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Industri & Maskinservice Tidaholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industri & Maskinservice Tidaholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Industri & Maskinservice Tidaholm finns i.

Industri & Maskinservice Tidaholm har varit registrerat sedan 2006-07-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industri & Maskinservice Tidaholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Industri & Maskinservice Tidaholm är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Industri & Maskinservice Tidaholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Industri & Maskinservice Tidaholm så kan ni göra det på telefon genom 070-8233148 eller genom brev på följande adress:

Att utöva service, installationer inom entreprenadmaskiner och bilindustrin. Övriga arbeten inom bil- och sågverkindustrin. Svets och montagearbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Industri & Maskinservice Tidaholm och det är Gustafsson, Urban Per Lage som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,