Tidaholms Djur och Djurartiklar

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Djur och Djurartiklar är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Tidaholms Djur och Djurartiklar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börsholt, Inger Marie-Louise som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, Henriksson, Sören Lennart Benny som är född 1968 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tidaholms Djur och Djurartiklar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tidaholms Djur och Djurartiklar på telefon 0502-15310.

Handel med djurartiklar, foder och levande djur.

Idag är Tidaholms Djur och Djurartiklar av bolagstypen Enskild firma.

Tidaholms Djur och Djurartiklar är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tidaholms Djur och Djurartiklar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Tidaholms Djur och Djurartiklar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidaholms Djur och Djurartiklar så är det följande:

Tidaholms Djur och Djurartiklar har 730215-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.