Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6

Västra Götalands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 finns. I Tidaholm så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och företaget har ej F-skatt. Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 så kan ni göra det genom att skicka er post till Betesv., 522 35, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-13948.

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 har idag 716410-4817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 6 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Sören Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Klas-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svelander, Birgitta Yvonne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Siv Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Kjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Tord Ingemar som är född 1952 och har titeln Suppleant.