Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bo- städer eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bo- stadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Tidaholm så är Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1980-03-12 så skapades Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm och bolaget är har ej F-skattsedel.

716410-3595 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Karlsson, Sven Uno -Nilsson, Per Eric Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Mossen i Tidaholm är Bergquist, Stig-Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Uno som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Eric Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wijk, Bo Holger Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Forss, Irene Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Lisbeth Inga-Lill som är född 1956 och har titeln Suppleant.