Kesone's Thai Restaurang

Västra Götalands län

Information

Kesone's Thai Restaurang hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Kesone's Thai Restaurang finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kesone's Thai Restaurang tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kesone's Thai Restaurang har haft sedan 2006-08-24. Kesone's Thai Restaurang har funnits sedan och 2006-08-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kesone's Thai Restaurang så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-12900.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kesone's Thai Restaurang har idag 711208-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kesone's Thai Restaurang

Thairestaurang, thai-mat, öl och vin.

I Kesone's Thai Restaurang så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Chaipha, Kesone som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .