Lundberg Consulting i Ekedalen

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Enskild firma som heter Lundberg Consulting i Ekedalen. Det finns flera verksamheter som liknar Lundberg Consulting i Ekedalen i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lundberg Consulting i Ekedalen är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-20 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-09-07 så har Lundberg Consulting i Ekedalen varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lundberg Consulting i Ekedalen och det finns fler verksamheter som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Lundberg Consulting i Ekedalen så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lundberg Consulting i Ekedalen så kan ni göra det på 070-5660555.

Konsultverksamhet avseende ledning, utveckling, utbildning och administration inom branscherna:data, bygg, el, telecom och transmission samt med dessa områden förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundberg, Per Arne som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lundberg Consulting i Ekedalen har 700716-XXXX som sitt organisationsnummer.