Tidaholmsvagnar i Acklinga

Västra Götalands län

Information

700325-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tidaholmsvagnar i Acklinga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidaholmsvagnar i Acklinga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Tidaholmsvagnar i Acklinga finns i.

Tidaholmsvagnar i Acklinga har varit registrerat sedan 1992-01-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidaholmsvagnar i Acklinga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Tidaholmsvagnar i Acklinga är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Tidaholmsvagnar i Acklinga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tidaholmsvagnar i Acklinga så kan ni göra det på telefon genom 0502-42147 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning och reparation av hästvagnar

Det finns olika personer som har en koppling med Tidaholmsvagnar i Acklinga och det är Olsson, Mats Arne Inge som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,