Hessel's Schakt

Västra Götalands län

Information

690707-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hessel's Schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hessel's Schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Hessel's Schakt finns i.

Hessel's Schakt har varit registrerat sedan 1997-08-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hessel's Schakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Hessel's Schakt är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Hessel's Schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hessel's Schakt så kan ni göra det på telefon genom 070-6634468 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadmaskinsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Hessel's Schakt och det är Hessel, Mats Fredrik som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,