SV Massage & Friskvård

Västra Götalands län

Information

680721-XXXX är organisationsnummer för bolaget SV Massage & Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SV Massage & Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som SV Massage & Friskvård finns i.

SV Massage & Friskvård har varit registrerat sedan 2006-08-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för SV Massage & Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

SV Massage & Friskvård är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för SV Massage & Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med SV Massage & Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 0502-42480 eller genom brev på följande adress:

Massage och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med SV Massage & Friskvård och det är Vauhkonen, Susanne Elisabeth som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,