Kabbelekan

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Enskild firma som heter Kabbelekan. Det finns flera företag som liknar Kabbelekan i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kabbelekan är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-06-28 så har Kabbelekan varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kabbelekan och det finns fler företag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Kabbelekan så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kabbelekan så kan ni göra det på 0502-14848.

Handel med presentartiklar, hantverk, smycken, konstföremål, häst- och husdjurstillbehör. Hår och hudvårdsprodukter, musikskivor, böcker, djurartiklar samt tillverkning av dessa produkter. Tillverkning av hantverk, kläder. Konsultationer, kurser, seminarier inom alternativa behandlingsformer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jakobsson Cedin, Ann Ylva Maria som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kabbelekan har 651002-XXXX som sitt organisationsnummer.