Gittans Klippstuga

Västra Götalands län

Information

640714-XXXX är organisationsnummer för företaget Gittans Klippstuga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gittans Klippstuga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Gittans Klippstuga finns i.

Gittans Klippstuga har varit registrerat sedan 1989-11-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gittans Klippstuga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Gittans Klippstuga är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Gittans Klippstuga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gittans Klippstuga så kan ni göra det på telefon genom 0502-14990 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong

Det finns olika personer som har en koppling med Gittans Klippstuga och det är Munk, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,