Nebojsas Fastighetsservice

Västra Götalands län

Information

640416-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nebojsas Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nebojsas Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Nebojsas Fastighetsservice finns i.

Nebojsas Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2005-08-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nebojsas Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Nebojsas Fastighetsservice är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Nebojsas Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nebojsas Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 073-3908700 eller genom brev på följande adress:

Skötsel av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nebojsas Fastighetsservice och det är Naskovic, Nebojsa som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,