Miraklet Isis

Västra Götalands län

Information

Miraklet Isis är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Miraklet Isis finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Miraklet Isis som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-02-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miraklet Isis så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tidaholm arbetar för att företag som Miraklet Isis ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Miraklet Isis. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Egen tillverkning av smycken i sten, lera, skinn samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av stenar och kristaller, böcker och musik inom New Age. Import av föremål såsom prydnads- saker, fetisher, kulturellt hantverk samt sådant som hör New Age till såsom stenar, doftoljor, aromalampor, rökelse, musik, böcker, the, tarot-kort, tyger och väggbonader samt därmed förenlig verksamhet. Kurser, föredrag och terapier inom krist- aller och regression- kurser. Terapier, föredrag och kurser inom egen-utveckling.

Firmatecknare för Miraklet Isis är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miraklet Isis och det är följande personer, Lindgren, Suzanne Elisabeth Marie som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Miraklet Isis är 630821-XXXX.