Eva's hemservice i Ekedalen

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Enskild firma som heter Eva's hemservice i Ekedalen. Det finns flera bolag som liknar Eva's hemservice i Ekedalen i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Eva's hemservice i Ekedalen är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-04-07 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-10-28 så har Eva's hemservice i Ekedalen varit registrerat och sedan 2005-04-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Eva's hemservice i Ekedalen och det finns fler bolag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Eva's hemservice i Ekedalen så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Eva's hemservice i Ekedalen så kan ni göra det på 0502-42155.

Allt inom hemmet förekommande tjänster såsom städning, fönsterputsning, bak och matlagning. Erbjuds till privatpersoner.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Blank Bender, Eva Catarina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Eva's hemservice i Ekedalen har 630410-XXXX som sitt organisationsnummer.