FL Bygg & Spismontering

Västra Götalands län

Information

620820-XXXX är organisationsnummer för företaget FL Bygg & Spismontering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FL Bygg & Spismontering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som FL Bygg & Spismontering finns i.

FL Bygg & Spismontering har varit registrerat sedan 2006-02-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för FL Bygg & Spismontering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

FL Bygg & Spismontering är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för FL Bygg & Spismontering är följande:

Vill ni komma i kontakt med FL Bygg & Spismontering så kan ni göra det på telefon genom 0502-40312 eller genom brev på följande adress:

Reparationer och underhåll av befintliga bostäder med huvudsakligen inriktning på installation av eldstäder.

Det finns olika personer som har en koppling med FL Bygg & Spismontering och det är Lundgren, Frank Leif som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,