Campestri

Västra Götalands län

Information

Jordbruk, skogsbruk och djurskötsel, natur- och miljövårdsentreprenad. Framställning av biobränsle. Agentur och partihandel av tillbehör till företrädesvis bygg, transport, fordon, jordbruk, djurskötsel, trädgårds och skogsprodukter. Konsult säljare kommunikation. Kursverksamhet. Handel med tomter fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Campestri vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Tidaholm så är Campestri en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2003-09-29 så skapades Campestri och verksamheten är har F-skattsedel Campestri har haft det sedan 2003-08-21.

Campestri är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-21

620515-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Campestri och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Campestri så går det att nå dem via telefon på 0303-338233 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Campestri är Cardeni, Maria Christina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .