Bergmans Elektriska

Västra Götalands län

Information

Bergmans Elektriska hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Bergmans Elektriska finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bergmans Elektriska tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bergmans Elektriska har haft sedan 1994-01-01. Bergmans Elektriska har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bergmans Elektriska så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bergmans Elektriska har idag 601127-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bergmans Elektriska

Elinstallationer

I Bergmans Elektriska så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Bengt Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .